Yakitate’nin anlamı “taze pişmiş”tir, sonraki “Japan” kelimesi ise kelime oyunudur. Pan, Japonca’da ekmek anlamına gelir. Yani Kazuma, dünyanın en iyi ekmekleriyle yarışmak için, Japonya’ya özgü bir ekmek olan “Japan”ı üretecek.

Kazuma, 6 yaşındayken ekmekle kafayı bozar. Ablası, kahvaltıda ara sıra ekmek yemeleri için ailesine yalvarır. Ancak dedeleri kahvaltıda sadece nattou (Japonya’da kahvaltı niyetine yenilen hardallı, soya soslu soya fasulyeli yiyecek), miso çorbası (balık suyu ve soya ezmeli sebzeli çorba) ve pirinç yediği için bunu kabul etmeyi aklının ucundan bile geçirmez. Kazuma da bunu kabullenerek ekmek sevmediğini söyler, ancak ablası taze pişmiş ekmeğin ne kadar lezzetli olduğunu göstermek için onu kaçırıp güzel bir fırına götürür.
Kazuma fikrini değiştirmekle kalmaz, aynı zamanda fırının sahibi Kazuma’da sıcaklıklarıyla ekmek yapmaya elverişli olan efsanevi “Güneş’in Elleri”nin olduğunu keşfeder.
Fırının sahibi daha sonra dükkanı kapatarak Japan yapma hayalini gerçekleştirmek üzere Tokyo’ya gider. Ancak Kazuma’nın ekmek pişirme hayali devam etmektedir. O da Tokyo’ya 16 yaşına basınca Japonya’nın önde gelen fırını Pantasia’da çalışabilmek hayaliyle gider…



Diğer ismi: Freshly Baked!! Ja-pan!
Türü: Komedi, Shounen
Çevirmen: Puding
Yakitate!! Japan
Kaydet

Yakitate!! Japan

Türkçe Anime İzle, Türk Anime, Türkçe Altyazılı Anime, Anime İndir, Türkçe Anime İndir

Tür:
Etiket:
Durumu:
Menşei:
Etiketler: Türkçe Yakitate!! Japan izle, Türkçe Alt Yazılı Yakitate!! Japan izle, Türkçe Alt yazılı anime mi arıyorsun? Aradığın Yakitate!! Japan animesi, Eski Çeviri tarafından türkçe olarak çevrilmiştir, Yakitate!! Japan animesini, yüksek kaliteli bir şekilde hem indirebilir hem izleyebilirsin.