Satoshi 'Sasshi' Imamiya 12 yaşında bir çocuk olarak rezalet bir hayatı olduğunu düşünüyor. Kart koleksiyonunu kaybetmekle birlikte çocukluk arkadaşı Arumi Asahina’nın taşınacağını öğrenmesi içine düştüğü çıkmazın kötüleşmesine neden olur. Aniden bu ikilinin sorunları kendilerini bilim kurgu, büyü ve savaşın acayip ve sürreal dünyalarına ışınlanmış halde bulmalarıyla sekteye uğrar.
Öyle ki buradan herhangi bir kaçma teşebbüsü onları yalnızca başka bir yabancı diyara fırlatmaktadır. Kısa bir sürenin sonunda ikilimiz bir şeyin farkına varır: Her yeni dünya yalnızca kendi memleketlerinin yeniden yaratımından ibarettir. Buradaki iki yabancı yüz, Şehvetli Mune-mune ve güvenilmez mavi saçlı Eutus, bu tatsız durumdan kurtulmanın anahtarı olmalıdır.  Abenobashi Mahou☆Shoutengai Sasshi ve Arumi’nin komik ve umutsuz eve dönüş çabalarını konu alıyor. Lakin hikayemiz bir müddet ilerlediğinde çiftimiz bu durumun sebebinin düşündüklerinden daha kişisel bir şey olup olmadığını merak etmeye başlıyor. Acaba gerçek arzuları eve dönmek midir?"
Eski Çeviri Fansub
Çevirmen: JohanLiebert

Abenobashi Mahou☆Shoutengai İndir

TV 1080p 720p 480p 396p JohanLiebert
Ş: bhqj4 Eski Çeviri Depo
Abenobashi Mahou☆Shoutengai
Kaydet

Abenobashi Mahou☆Shoutengai

Türkçe Anime İzle, Türk Anime, Türkçe Altyazılı Anime, Anime İndir, Türkçe Anime İndir

Tür:
Etiket:
Menşei:
Etiketler: Türkçe Abenobashi Mahou☆Shoutengai izle, Türkçe Alt Yazılı Abenobashi Mahou☆Shoutengai izle, Türkçe Alt yazılı anime mi arıyorsun? Aradığın Abenobashi Mahou☆Shoutengai animesi, Eski Çeviri tarafından türkçe olarak çevrilmiştir, Abenobashi Mahou☆Shoutengai animesini, yüksek kaliteli bir şekilde hem indirebilir hem izleyebilirsin.